pixel

GDPR

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal la nivelul Alianței UN OM – click aici

2. Formulare de exercitare a drepturilor de catre persoana vizata:

  1. Cerere de exercitare a dreptului de acces – click aici
  2. Cerere pentru exercitarea dreptului de rectificare – click aici
  3. Cerere pentru exercitarea dreptului de stergere – click aici

3. Acte normative:

  • Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), emis de către Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene; – click aici
  • Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor); click aici
  • Legea nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu modificările și completările ulterioare; click aici
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare; click aici
  • Decizia Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal nr. 128/2018 privind aprobarea formularului tipizat al notificării de încălcare a securităţii datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor); click aici

4. Link-uri utile:

  1. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – click aici
  2. Autoritatea Europeana pentru Protectia Datelor (AEPD) – click aici
  3. Bordul European de Protecția Datelor (EDPB) – click aici

5. Contact

Email:  
contact@mirceadiaconu.ro

!!! Pentru a i se da curs, cererea persoanei vizate trebuie să fie datată și semnată. Fiecare dintre formulare are o durată medie de completare de 3 minute, iar scopul colectării informațiilor este de a se permite identificarea corectă a persoanei, în vederea soluționării cererii.

© 2019 mirceadiaconu.ro

Susţine-l pe Mircea Diaconu

Susţine-l pe Mircea Diaconu

Nume *
Email *
Mesaj
SETĂRI CONFIDENŢIALITATE

Aici puteţi modifica preferinţele dumneavoastră în ceea ce priveşte confidenţialitatea. Prin blocarea unor anumite tipuri de cookie, experienţa dumneavoastră pe acest website poate fi limitată.

Google Analytics tracking code. (click pentru activare/dezactivare)
Folosirea Google Fonts. (click pentru activare/dezactivare)
Google Maps. (click pentru activare/dezactivare)
Videoclipuri încorporate. (click pentru activare/dezactivare)

Acest site foloseşte cookie-uri pentru optimizarea conţinutului şi îmbunătăţirea acestuia.
Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră că pagina noastră web să poată seta fişiere de tip cookie în browserul dumneavoastră.